Nood aan advies voor je onderneming?

Boek met één muisklik je afspraak met onze experts
Hoe werkt het?
Nood aan advies voor je onderneming?
Boek met één muisklik je afspraak met onze experts
Hoe werkt het?

Welkom bij het KMO Adviescentrum, het expertisecentrum voor KMO's en starters

Wij geven je concreet en bruikbaar advies  wanneer het jou goed uitkomt, aangepast aan je uitdaging.

Bij ons boek je online een afspraak met de expert van je keuze, voor een advies via livestream of telefoon.

Met andere woorden: van achter jouw bureau of vanuit je zetel kan je  raad inwinnen zonder verplaatsingen, op een door jou gekozen moment.

Simpel, flexibel, laagdrempelig, CO2-neutraal, en zonder tijdverlies.

Verkies je toch een afspraak 'in het echt'? Dat kan natuurlijk. Contacteer daarvoor de expert van je keuze en maak je voorkeur kenbaar.


Veel expertise op één plek

Niets is zo vervelend en tijdrovend als je moeten wenden tot meerdere kenniscentra of adviesverleners.  

Bij ons kan je op een en dezelfde virtuele locatie terecht voor een zeer brede waaier aan expertises, dankzij ons netwerk van ervaren adviseurs.

Vind je niet meteen wat je zoekt, contacteer ons en wij vinden de juiste expert voor je uitdaging.


Hoe werkt het?

Onder de rubriek Hoe werkt het wordt stapsgewijs uitgelegd hoe alles in zijn werk gaat.

Samengevat: je creëert je persoonlijke account en vervolgens kan je afspraken maken met onze experts op  Boek een afspraak

Je afspraken kan je op twee manieren betalen, zoals je zelf wenst.

Ofwel reken je af per geboekte afspraak. In dit geval boek je je afspraak en geldt het vermelde uurtarief, dat je vervolgens afrekent met je creditkaart.

Een andere mogelijkheid is om te betalen met credits die je hier kan aankopen. Zo dien je niet voor iedere afspraak je creditkaart boven te halen, en vanaf de aankoop van 500 credits doe je een prijsvoordeel.


Eerste afspraak is gratis

Je eerste afspraak is sowieso gratis, want je ontvangt na je registratie 50 credits die kosteloos op je account worden gestort. Zo kan je ons afsprakensysteem en de kwaliteit van onze dienstverlening eens uitproberen alvorens je credits aanschaft. 


Boek je afspraak

Voor een adviesmoment maak je via Boek een afspraak je keuze en boek je een afspraak, waarbij je aangeeft of je per livestream of telefoon wenst te overleggen met de expert van je keuze. Daarna ontvang je een bevestigingsmail met alle details van je afspraak.

Om je agenda en je portemonnee in het oog te houden kan je, als je ingelogd bent, op ieder ogenblik rechts bovenaan je dashboard raadplegen; daarop staat een handig overzicht van je afspraken en je creditportefeuille.


Maak gebruik van onze compensatieregel

Wil je na een adviesmoment gaan voor een uitvoeriger project? Dat kan uiteraard. Neem daarvoor rechtstreeks contact op met de expert in kwestie. Als je ruimer project een drempelwaarde overschrijdt, zullen de al gepresteerde adviesuren voor deze expertise deels of volledig in mindering gebracht worden van de eerste factuur.


Nog vragen?

Contacteer ons eventjes en we helpen je zo snel mogelijk verder.Credits aankopen

Kies het gewenste pakket en koop uw credits aan. Per uur advies betaal je 45 of 50 credits, al naargelang de dienstverlener. Een credit kost tussen de 1,80 en 1,95 €, al naargelang het bestelde pakket. Aangekochte credits blijven 2 jaar geldig, vanaf de datum van aankoop.

 Alle bedragen zijn exclusief BTW (21% BTW is van toepassing).