Hoe werkt onze dienstverlening?

2021-02-08 14:35

Wij hebben ondertussen een netwerk van ervaren ondernemers opgebouwd. Onze experts staan klaar voor iedereen die op zoek is naar advies met betrekking tot één van onze branches. Daarom gaan onze experts aan de slag om jou persoonlijk en gericht te ondersteunen voor een optimale groei van jouw bedrijf.

Hoe gaan we te werk?

De eerste stap naar professioneel advies is het aanmaken van een gratis account. Hier kan je de keuze maken tussen particulier of ondernemer. Na het aanmaken van het account is het tijd voor je eerste afspraak. Na registratie ontvang je 50 gratis credits die kosteloos op je account worden gestort.

Deze credits kan je dan weer gebruiken om advies te verkrijgen van één van onze experts. Je hoeft niet verlegen te zijn, probeer het gerust eens uit! Op basis van de gekozen dienstverlening betaal je 45 of 50 credits per uur advies. De credits blijven 2 jaar geldig, tijd genoeg om erover na te denken!

Je bent wel niet verplicht om credits aan te schaffen, want je kan gewoon een afspraak boeken en enkel deze betalen. Uurtje factuurtje zeg maar.

Wanneer je geregistreerd bent kan je een keuze maken tussen onze verschillende expertises. Hier leer je de expert ter zake beter kennen. Je vindt er meer informatie over de persoon en wat hij/zij voor jou kan betekenen. Daarnaast kan je onze experts gerust contacteren voor verdere informatie voordat je een afspraak vastlegt.


Je afspraken kan je op twee manieren betalen, zoals je zelf wenst.

Ofwel reken je af per geboekte afspraak. In dit geval boek je je afspraak en geldt het vermelde uurtarief, dat je vervolgens afrekent met je creditkaart.

Een andere mogelijkheid is dus om te betalen met credits die je onderaan kan aankopen. Zo dien je niet voor iedere afspraak je creditkaart boven te halen, en vanaf de aankoop van 500 credits doe je een prijsvoordeel.

Een credit kost tussen de 1,80 € en 1,95 € excl. BTW in functie van het gekozen pakket, en per uur advies betaal je 45 of 50 credits op basis van de gekozen dienstverlener. Je credits blijven 2 jaar geldig.


Tijd voor een afspraak

Nadat je je keuze gemaakt hebt is het gemakkelijk om een afspraak in te plannen. Dit kan gewoon online. Indien het niet mogelijk is om je te verplaatsen, ontvang je het advies via livestream of telefoon. En dit gebeurt allemaal op een door jou gekozen moment. Het is natuurlijk ook mogelijk om face to face te overleggen met onze experts.

Na afloop van het gesprek krijg je ook de mogelijkheid om het gesprek te evalueren. Omdat wij steeds het beste advies willen geven is deze feedback essentieel voor de kwaliteit van onze dienstverlening.

Zijn je credits op, of is je honger naar advies nog niet gestild? Geen enkel probleem, via onze website kan je gemakkelijk credits bijbestellen. Afhankelijk van het gekozen pakket betaal je €1,80 of €1,95 per credit, en vanaf de aankoop van 500 credits doe je een prijsvoordeel. .

Je kan ook afrekenen per geboekte afspraak, nog laagdrempeliger en flexibeler. In dit geval boek je je afspraak en geldt het vermelde uurtarief, dat je vervolgens afrekent met je creditkaart.

Daarnaast profiteer je ook nog van onze compensatieregel bij grotere projecten. Neem gerust contact op met jouw expert om de voorwaarden te bespreken.


Meer info: johan@kmoadviescentrum.be - 0473 607 210

Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.