Lichaamstaal doorzien

Klaar om te investeren in jouw communicatie skills en mindset?

Non-verbale communicatie is de wereld rondom ons. We zenden en ontvangen constant non-verbale informatie. Met kennis van lichaamstaal kunnen we ons voordeel doen als we gedrag willen doorzien en aanhaken op hetgeen wat mensen verbaal niet uitspreken.

Daarnaast kunnen we onze eigen non-verbale impact in kaart brengen en effectiever en krachtiger gaan communiceren, zodat we de regie krijgen in elk gesprek. 

Doel: met meer impact en resultaat gaan connecteren en communiceren. Maak het verschil als professionele communicator.


Wat mag je verwachten?

Dit online traject bestaat uit 19 modules verspreid over 24 weken. We beginnen met een persoonlijk intakegesprek en tijdens de eerste 6 maanden kunnen nog 4 andere persoonlijke online sessies ingepland worden zodat we kunnen inzoomen op jouw eigen context, uitdagingen en vragen. We lassen regelmatig een test in om de vooruitgang te meten. Aan het einde van deze opleiding is er een certificatie voorzien. Het traject blijft gedurende 2 jaar toegankelijk, wat ervoor zorgt dat je altijd en overal kan leren. Daarbij sluit je je ook aan bij de ALUMNI en krijg je hierbij korting op offline momenten, workshops en andere programma’s.

Betalen kan met credits of in euros. Het traject gaat online door met online lessen en persoonlijke leermomenten. Je kan er ook voor opteren om de persoonlijke intervisiegesprekken offline op kantoor in Bredene of incompany in West-Vlaanderen. Daarbuiten komt er een extra kilometervergoeding erbij. Volg je liever offline lessen hou dan mijn open workshop in de gaten op impactacademy.be

Bij het plaatsen van je bestelling kan je de gewenste dag en het startuur kiezen voor de intake. Vervolgens neem ik contact met je op om dit te bevestigen.


650 credits € 1 297,00
Boek uw afspraak

Dana Ketels / Impact Academy

Body Language Expert | Coach

Dana leert je krachtiger en geloofwaardig communiceren en non-verbale signalen van je gesprekspartner interpreteren. Op die manier krijg je een voorsprong in elk gesprek en kan je de regie nemen. Daarnaast leert ze je in de non-verbale spiegel naar jezelf kijken zodat je meer zicht krijgt op jouw communicatievalkuilen onder druk. Kortom communiceren met meer impact en resultaat.

Zij helpt jou graag op volgende vlakken:

 • Lichaamstaal Video (Beeld) Coaching
 • Non-Verbale Gedragsscan: ken je + en – communicatiepatronen
 •  Effectiever communiceren onder spanning
 • Werk aan uitstraling, geloofwaardigheid en non-verbale branding
 • Korte incompany sessies rond non-verbale communicatie, spreken met impact, feedback cultuur en persoonlijkheid.
 • Meerdaagse opleidingen lichaamstaal voor sales, marketing, hr, onderhandelaars, bemiddelaars, leidinggengevenden, coaches en ondernemers
 • Presentaties en podcasts over non-verbale communicatie
 • One the job coaching vb. voor Sales en HR
 • Coaching
 • Rock your visibility voor ondernemers. Durf zichtbaar zijn.
 • Online of Offline Open opleidingen Lichaamstaal Professional, Doorzien en Effectiever Communiceren

specialiteit: B2B, diensten, ondernemers , advocaten, sales, HR en leidinggevenden 

www.impactacademy.beContacteer mij


Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.