Loopbaancoaching


Loopbaancoaching met loopbaancheques is een steunmaatregel van de Vlaamse overheid in samenwerking met de VDAB, om werknemers en zelfstandigen de kans te geven om hun plaats op de arbeidsmarkt te vinden en te verstevigen. De cheques zijn een elektronisch betaalmiddel voor loopbaanbegeleiding bij een erkend loopbaancentrum.

TWEG biedt resultaatsgerichte loopbaancoaching aan op maat, in Oost- en West-Vlaanderen.

Onze loopbaancoaches helpen je met passie bij alle vragen over je job of nieuwe carrière. Ze hebben expertise opgebouwd in enkele specifieke domeinen. We zetten ze graag even op een rij in 3 duidelijke coachingthema's:


De job die echt bij je past  

  • Ontdek jouw werk DNA
  • Starten als ondernemer
  • Betekenisvol als 50-plusser

Jij als leidinggevende

  • Groeien in je rol als leidinggevende
  • Gouden kooi of nieuwe start
  • Leider zoekt coach als klankbord

Duurzaam aan het werk

  • Werkbaar werk voor meer werkgeluk
  • Re-integratie na burn-out of bore-out
  • Werkhervatting na kanker

Past jouw loopbaanvraag duidelijk in een van deze thema’s? Top! Dan kan één van onze gespecialiseerde loopbaancoaches jou daar zeker mee helpen.Sluit jouw loopbaanvraag niet aan bij één van de thema’s? Geen nood! In een loopbaanbegeleidingstraject kunnen verschillende thema’s aan bod komen. Onze coaches zijn ervaren genoeg om tussen de thema’s te switchen, volgens jouw noden.


Nog vragen?

Heb je een andere vraag rond veerkracht ? Interesse in lezingen of workshops rond dit thema ? Je wenst een traject op maat? Stuur gerust een mailtje ! 

Je hebt sowieso recht op een gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten.

0 credits € 0,00
Boek uw afspraak

Ann Lacres

People are key. Always.

Al meer dan 15 jaar helpen wij met TWEG Together We Grow - bedrijven duurzaam groeien. Met resultaatsgerichte coaching, HR advies en groeitrajecten zorgen we voor meer tevreden en betrokken medewerkers. Wie zich goed voelt op het werk, levert immers de best resultaten, is tot meer dan 18% productiever én heeft meer werkplezier.  

Vanuit de visie dat wie echt wil en doelgericht actie onderneemt, zijn/haar droomjob kan waarmaken werd begin 2019 TWEG Loopbaan in Groei opgericht. Ons team gecertificeerde loopbaancoaches in Oost- en West-Vlaanderen (Gent, Brugge, Temse, De Haan, Bredene, Kortrijk, Moorsele, Ruiselede, Destelbergen, De Pinte, Brakel, Kruisem & Nevele) helpen jou op weg naar die nieuwe stap in je carrière!

Meer info: www.tweg.be (aanbod voor bedrijven) en www.loopbaaningroei.be (aanbod voor particulieren)

Of Contacteer mij gerust voor verdere informatie.