Subsidieadvies


Subsidieadvies en -begeleiding voor KMO's

Er liggen heel wat opportuniteiten voor het rapen op vlak van subsidies maar als je niet weet wat er bestaat, dan maak je er ook geen gebruik van. Hier brengt BizBuro dagelijks verandering in bij verschillende bedrijven, door hen te wijzen op allerlei subsidies en hen te begeleiden bij het indienen van een dossier.

Zo kan je je  activiteiten en projecten laten screenen en nagaan welke steunmaatregelen interessant en haalbaar zijn. 

Subsidieadvies op maat, daar staan wij voor, en dat meer is dan advies alleen. Je kan met andere woorden rekenen op een gepersonaliseerde subsidiebegeleiding, van A tot Z.


Wat komt er allemaal in aanmerking?

Ben je aan het groeien en heb je een specifieke expertise nodig?

Je zoekt advies om je te laten ondersteunen tijdens je groeiproces en je denkt hierbij om externe expertise aan te trekken door middel van consultancy of een aanwerving.

Wil je investeren?

Ondernemingen die een innovatieve transformatie meemaken, een nieuwe productiesite willen bouwen en internationaal (nog meer) willen doorbreken, worden ondersteund.

Staan er personeelsacties op het programma?

Je hebt een opleidingsplan opgemaakt voor het komend jaar of je voorziet om je personeelsbeleid te professionaliseren? Er bestaan heel wat instrumenten om jouw acties te structureren en financieel te ondersteunen.

Heb je internationale ambities?

Je lanceert binnenkort een meertalige website of webshop, er staan buitenlandse beurzen op het programma of je plant een buitenlandse prospectiereis.

Ben je innovatief?

Je bent van plan om een bepaalde innovatie op de markt te brengen en je bent benieuwd naar welke ondersteuning de overheid je biedt.

Werk je energie- en milieubewust?

Doe je meer voor het milieu dan dat het wettelijk verplicht is? Plan je investeringen die het productieproces milieuvriendelijker maken? Neem dan zeker contact op en we zetten alles samen op een rijtje.


Nog vragen? Boek hier een vrijblijvend gesprek met mij:

0 credits € 0,00
Boek uw afspraak

Tatyana Vitalyova / Bizburo

Met een ruime kennis binnen het subsidielandschap, ruim netwerk en uitgebouwde partnerships geeft Tatyana subsidieadvies op maat en biedt ze de nodige ondersteuning om subsidies aan te vragen.

Specialisaties: 

• duurzaam ondernemen

• export

• groei

• HR

• innovatie

• transformatie

• en nog veel meer …


meer info: www.bizburo.be of stuur gerust een mailtje

Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.