Subsidiescan voor starters (max. 3 jaar actief)


Zie het bos terug door de bomen

Voor iedere organisatie en iedere branche bestaan er subsidieregelingen: zowel op Europees, federaal, Vlaams, regionaal en sectoraal niveau. Vanzelfsprekend is niet iedere regeling direct relevant voor iedere organisatie. 

Dit hangt onder meer af van de rechtsvorm van de organisatie en het type project of investering. 

Toch is er vaak meer mogelijk dan je in eerste instantie zou vermoeden.


Wat mag je verwachten?

Mogelijks komt ook jouw organisatie in aanmerking voor een subsidie. Mis vanaf nu geen enkele premie door een subsidiescan te doorlopen. 

Als basis voor de screening gebruiken wij mondelinge input en/of digitaal aangeleverde documentatie over het project of de investering. 

Indien noodzakelijk nemen wij tussentijds contact met je op om aanvullende informatie op te vragen en voldoende feeling te krijgen met het project en je toekomstplannen. 

Het subsidielandschap van starters is meer afgebakend dan deze van een gevestigde ondernemer. Vaak worden pas de eerste stappen gezet op vlak van bvb personeelsbeleid en zijn de investeringen minder uitgebreid vergeleken met KMO’s die reeds langer bestaan.  Daardoor kan de case sneller in kaart gebracht worden.


Neem contact op voor meer info over onze werkwijze en dan kunnen wij direct voor jou aan de slag.

Bij het plaatsen van je bestelling kan je gewenste dag en het gewenste startuur kiezen, en vervolgens neem ik zo spoedig mogelijk contact op om te bevestigen.

395 credits € 750,00
Boek uw afspraak

Tatyana Vitalyova / Bizburo

Met een ruime kennis binnen het subsidielandschap, ruim netwerk en uitgebouwde partnerships geeft Tatyana subsidieadvies op maat en biedt ze de nodige ondersteuning om subsidies aan te vragen.

Specialisaties: 

• duurzaam ondernemen

• export

• groei

• HR

• innovatie

• transformatie

• en nog veel meer …


meer info: www.bizburo.be of stuur gerust een mailtje

Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.