Hoe werkt het?

Wij zijn een netwerk van ervaren ondernemers die je helpen met concreet  advies wanneer het jou goed uitkomt. Je boekt simpelweg online een afspraak met de expert van je keuze, en je ontvangt je  advies via livestream of telefoon, zonder verplaatsing en op een door jou gekozen moment. 

Hoeveel kost het per uur?

Je afspraken kan je op twee manieren betalen, zoals je zelf wenst. 

Ofwel reken je af per geboekte afspraak. In dit geval boek je je afspraak en geldt het vermelde uurtarief, dat je vervolgens afrekent met je creditkaart. 

Een andere mogelijkheid is om te betalen met credits die je hier kan aankopen. Zo dien je niet voor iedere afspraak je creditkaart boven te halen, en vanaf de aankoop van 500 credits doe je een prijsvoordeel. 

Een credit kost tussen de 1,80 € en 1,95 € excl. BTW  in functie van het gekozen pakket, en per uur advies betaal je 45 of 50 credits op basis van de gekozen dienstverlener. Je credits blijven 2 jaar geldig.

Je eerste afspraak is sowieso gratis, want je ontvangt na registratie 50 credits die kosteloos op je account worden gestort.

Ga je voor een uitgebreider project? Gebruik onze compensatieregel.

Wil je graag een ruimer project starten? Dit kan uiteraard, en hiervoor neem je contact op met de expert ter zake. Wanneer je project een vastgelegde drempelwaarde overschrijdt, zal onze dienstverlener de al gepresteerde uren deels of volledig in mindering brengen van de eerste factuur.

Je wil graag aan de slag? In slechts 4 stappen naar je eerste professioneel advies:


Maak hier je account

Je ontvangt daags na je registratie 50 gratis credits die je kan gebruiken om het eens te proberen. 


Bestel hier je credits indien je met credits wenst te betalen.


Selecteer hier je expert en kies je betaalmethode.


Indien je betaalt per afspraak reken je af met je creditkaart. Indien je betaalt met credits worden deze in mindering gebracht van je portefeuille.

Is het niet duidelijk of heb je nog vragen? Contacteer ons gerust eventjes per mail voor assistentie.